6 aug. 2013

Allting har en ände...

Ja, nu är snart semestern slut. Hade fullt med idéer på saker som jag ville göra och har fått gjort en del. Mycket tid har gått åt till att fixa till hemma. Vi håller fortfarande på och bor in oss.

Några saker är iallafall i det närmaste klara.
Som t.ex. min virkade tax =) Det var kanske inte den utförligaste beskrivningen som någonsin gjorts men om man har lite virkvana så går det bra ändå. 
http://pandurohobby.se/Hitta-inspiration/DmpInspirations/9/77823-Virka-en-tax

Jag blev också inspirerad från en tidning till att göra egna sängbord av kabeltrummor. För er som undrar vad det är eller vad man skulle kunna göra med dem så finns det bilder här:
http://www.var-dags-rum.se/2011/10/inred-med-kabeltrummor.html

Köket och badrummet har fått kakeldekor. Har aldrig haft det förut och tänkte direkt på såna där klistermärken som man fick hjälpa mormor att skava av med spray och diskborste. Tror inte att mina är såna iallafall. Det står att man ska kunna flytta dem om man vill. Nu är de uppe så det är försent att ändra sig, men märker väl vid ev. flytt hur bra det faktiskt var. Jag köpte dem härifrån:
http://www.paxlux.se/


Det finns bilder på mina kabeltrummor och även på mina kakelstickers på min instagram @sfilararen. Ni får gärna följa mig där också om ni vill. =)

Mvh Sfilararen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar